14 en 15 september clubkampioenschappen strokeplay (18 holes) en stableford (9 holes). Aanmelden via NexxChange.

Zaterdag zijn hole 7, 8 en 9 zijn gesloten van 10 tot 12 uur ivm clinic.
Zaterdagmiddag is er vanaf 13.00 uur een inloopwedstrijd voor nieuwe leden. Geef ze aub de ruimte. 

 
  • DrivingRange
  • Teebox_hole1
  • Hole1
  • Brug_green_hole1
  • Green_hole1
  • Bunker_hole2
  • Green_hole4
  • Fairway_hole5
  • Teebox_hole7
  • Vijver_Hole7
  • Green_hole8

1200 euro voor Stichting Handicart

hemut en miekeOp zaterdag 13 juli was het weer tijd voor de Handicart sponsorwedstrijd. Dit jaarlijks terugkerend evenement staat onder de bezielende leiding van Helmut Tandler en Mieke van Goor. Met veel toewijding weten zij er elk jaar weer een feestje van te maken. Helaas liet het weer dit jaar wat te wensen over desalniettemin meldden zich 35 golfers aan de start van dit leuke en gezellige evenement. 

Om 10 uur was de ontvangst voor de 18 holes en onder het genot van een kop koffie kon een ieder een gokje wagen en kans maken op de bak met ballen die op de wedstrijdtafel stond. Om 11 uur gingen de flights de baan in gewapend met regenhoezen en paraplu's. Tegen 13:20 uur voegden de 21 deelnemers van de 9 holes wedstrijd in. 

Onderweg werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke glaasje grappa of limoncello met een klein hapje en was het tijd voor een fotomoment.

collage 4

Tegen 15:30 uur waren alle flights weer terug in het clubhuis en kon het klassement worden opgemaakt. Alvorens de prijzen werden uitgereikt, werd eerst de winnaar van de ballenactie bekendgemaakt. Eddy Opheikens raadde het exacte aantal ballen in de bak en ontving de 75 ballen uit handen van Helmut. Vervolgens maakte Helmut van de gelegenheid gebruik om een aantal mensen te bedanken, onder wie Edwin Wiebrands, die de komende 3 jaar hoofdsponsor is van de handicarts en tevens het vlees voor de BBQ leverde. 

 

Ria van Dijk ontving vervolgens een boeket bloemen als dank voor haar inzet als rechterhand van Helmut bij de werkzaamheden rondom de handicarts. Ook zij zal als consul aangemeld worden bij stichting Handicart. Tineke Venema en Annette en Laura Witter ontvingen ook allen een boeket. Tineke voor het verzamelen van de extra prijzen voor de wedstrijd en de dames Witter voor het begeleiden van de wedstrjd. 

 

 

Daarna was het tijd voor het uitreiken van de prijzen. Bij de 9 holes werd Henk Komduur met 19 stablefordpunten als winnaar naar voren geroepen. Naast een beker en een greenfee voor GC Duurswold ontving Henk ook een uitnodiging voor de regiofinale op maandag 9 september a.s. in Veendam. Ton Kremer en Geert Nieman behaalden beide 18 stablefordpunten en werden, op basis van hun handicap respectievelijk 2e en 3e. 

Bij de 18 holes ging de winst naar Annuska Timmer. Zij behaalde 37 stablefordpunten en bleef daarmee Roel Mansens en Tim Wittenberg voor, die beiden 34 punten behaalden. Ook Annuska gaat op 9 september de eer van Golfclub Westerwolde hoog proberen te houden bij de regiowinaar 18 holesfinale.

Nadat alle prijzen waren uitgereikt kon de BBQ worden aangemaakt en bleef het nog lang gezellig. Uiteindelijk werd er 1200 euro opgehaald voor stichting Handicart. Een prachtig resultaat. Namens Mieke en Helmut heel hartelijk bedankt voor de donaties en de aanwezigheid.

 collage 18 holes

 

 collage 9 holes

 

Baanstatus

Baan is: Open 
Drivingrange :  Open

Komende weekeinden wordt er tussen 6.45 en 7.45 gesproeid op de greens om de dauw sneller te laten verdwijnen.

Bekijk altijd voordat je gaat spelen de  agenda op de homepage voor eventuele tee- of baansluitingen!

 

Zomergreens

 

Ja

 

Qualifying

 

Ja

 

Buggy’s en scooters

Ja

 

Tassen en trolley 

 

Ja

 

 

 

 

 

Kalender

Vorige maand September 2024 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 35 1
week 36 2 3 4 5 6 7 8
week 37 9 10 11 12 13 14 15
week 38 16 17 18 19 20 21 22
week 39 23 24 25 26 27 28 29
week 40 30

Search